Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این روزهای کم آبی که به واسطه شیوع کرونا و فصل گرما در جنوب شرق کشور رقم خورده است، بهینه سازی مصرف، می تواند حلال مشکلات مردم باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، یکم خردادماه در تقویم کشورمان به عنوان روز بهره وری و بهینه سازی مصرف مشخص شده است.

روزی که می تواند یادآوری برای تکرار اهمیت استفاده مؤثر و مطلوب از زمان، امکانات، سرمایه، فرصت ها و نیروی انسانی در راستای بهینه سازی مصرف و در رسیدن به رشد و شکوفایی همه جانبه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این روزها همزمانی ماه رمضان با افزایش دمای هوا و استمرار شرایط کرونا باعث شده است که مصرف آب در سیستان و بلوچستان و به ویژه مرکز استان با افزایش چشمگیری مواجه و در پی آن آب برخی مناطق قطع یا کم فشار شود.

در پی این مشکل این روزها شاهد افرایش گلایه های شهروندان و انعکاس آن به تحریریه این پایگاه خبری هستیم در این میان مسئولان امر دلیل آن را افزایش مصرف اعلام می کنند‌.

این در حالی است که اگر به موضوع بهینه سازی مصرف توجه جدی و ویژه ای شود می توان شاهد بهره مندی یکسان همه مردم از این نعمت الهی بود.

استفاده مطلوب از منابع

یکی از کارشناسان ارشد اقتصادی در این باره گفت: بهره وی به معنای استفاده مطلوب، موثر و بهینه از همه لحظه ها، امکانات، ظرفیت ها، سرمایه ها، نیروها و منابع است.

حمید عرفانی فر افزود: با بهره گیری از این امر، مردم با بیشترین استفاده از کم ترین امکانات به بهره وری بالایی دست می یابند که مصرف بهینه آب در شرایط این روزها که با افزایش چشمگیر استفاده از آن مواجه هستیم، می تواند باعث بهره وری تعداد بیشتری از مردم از این نعمت الهی شود.

به گفته وی، برای داشتن زندگی بهتر و رونق جامعه در دنیای پر رقابت امروزی نیاز است که به بهره وری بالایی دست پیدا کنیم، زیرا ایستادگی و تداوم حیات در صحنه جهانی، سرعت و دقت افزون تری را طلب می کند.

این کارشناس گفت: اسلام با دعوت به ایجاد تغییر و تحول در وضعیت موجود، بازداشتن از بیکاری، تشویق به پویایی، توجه به نیازهای اساسی زندگی و مدیریت بهینه زمان و منابع به انسان عزت و کرامت بخشیده است و در همه این فرمان ها به کسب رضایت، قرب الهی و رسیدن به توسعه دنیوی و اخروی توجه می کند.

عرفانی فر اذعان کرد: با توجه به این مهم، می طلبد که بهره ‌وری قبل از این که به ‌عنوان یک شاخص اقتصادی یا عامل توسعه مطرح شود به عنوان یک فرهنگ مورد تواجه باشد.

وی تصریح کرد: برای این که این مهم در جامعه جایگاهی پیدا کند، باید نه تنها به عنوان یک معیار اقتصادی، بلکه به ‌عنوان یک اندیشه و تفکر قلمداد شود.

کمبود آب متاثر از گرما و کرونا

میثم سلیمانی، مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: همزمانی ایام ماه مبارک رمضان، افزایش دمای هوا و شرایط بیماری کرونا باعث شده است تا مصرف آب در زاهدان به طور چشمگیری افزایش یابد و میزان مصرف آب از تولید پیشی بگیرد.

به گفته وی، از طرفی رشد جمعیت و وسعت شهر و عدم افزایش محسوس تولید قطعی مقطعی و افت فشار آب را اجتناب ناپذیر می کند.

این مقام مسئول اضافه کرد: در شهر زاهدان در شرایط پیک مصرف با کمبود میزان ۶۵۰ لیتر در ثانیه مواجه هستیم که این کمبود آب با کولرهای آبی که بسته به مکان نصب و سایز به طور متوسط تا ۵۰۰ لیتر در شبانه روز مصرف دارد محسوس تر می شود.

کمبود ۶۵۰ لیتر آب در ثانیه

سلیمانی گفت: این مسئله که از آن به عنوان شک شبکه یاد می کنیم باعث می شود کمبود ۶۵۰ لیتر در ثانیه در فصل گرما خودش را به صورت پر رنگی در این شهرستان به صورت افت فشار و گاهی قطعی نشان دهد و همچنین باعث نارضایتی در بین مردم می شود.

وی تصریح کرد: راهبر اصلی وزارت نیرو جهت رفع مشکل کمبود آب زاهدان راه اندازی خط دوم انتقال آب به زاهدان است.

مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اذعان کرد: با توجه به شیوع کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم تا ۲۰ درصد افزایش مصرف نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبه رو هستیم که انتظار می رود شهروندان با مصرف بهینه، بهره وری جمعیت بیشتری را فراهم کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهینه سازی مصرف بهره وری عنوان یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد

ربیعی گفت: ۵۰ هزار متر شبکه توزیع برق در شهرستان میامی طی سال گذشته اصلاح و بهینه‌سازی شد.

وی از نصب ۲۵ دستگاه پست هوایی توزیع برای تامین برق متقاضیان میامی خبر داد و گفت: اجرای ۲۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط از مرحله نخست و دوم خط ۶۳ کیلوولت عباس‌آباد با هدف تامین برق دهستان فرومد تا مجتمع خدمات رفاهی ساخته شد.

ربیعی ادامه داد: ۳۸ هزار متر شبکه‌ توزیع برق روستاهای طلوبین، گلستان، کوهان، هونستان، محمدآباد، جودانه و کلاته اسد از توابع میامی اصلاح و بهینه‌سازی کامل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است